OP SCHOOL

Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomt door onze Gilbert, haal je een koffietje in de kantine en vervolgens heb je les met uitzicht op de Prinsengracht. Inspiratie kun je op doen in musea en tijdens opdrachten buiten de deur. De academie is een plek waar studenten graag samenkomen om te creëren. Een knusse sfeer in hartje Amsterdam.

Studenten hebben video’s gemaakt die een goed beeld geven van de academie. Natuurlijk raden wij aan om fysiek langs te komen. Dit kan tijdens de open dagen of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..BEOORDELINGEN

Geen stapels boeken of een toets, maar een visuele presentatie in Fuse, Amsterdam. Tweedejaars student Josje heeft haar voorbereiding & presentatie gefilmd om een inkijkje te geven hoe dat precies in zijn werk gaat.

We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van externe grote locaties, zoals ruimtes op de NDSM werf, om tussenbeoordelingen en presentaties te organiseren. Zo zorgen we voor een nieuwe inspirerende omgeving voor onze studenten.